Категорија производа
Контактирајте нас
Дћућанг Схенгда машинерију Цо., Лтд
Врућа линија за сервис
+86-579-85861908

Новости

Дом > НовостиСадржај

Избор материјала од вилица Црусхер тањир

Утицајвилица тањирнеприметан реасонис углавном нетрошења материјала чврстоћу и жилавост.

① материјал је прејако, материјални истискивање дубина је плитко, материјални деформација је мали, материјал за материјалне кратког домета клизање длето рез је такође мали;

② материјалну снагу, отпорност на прелом способност, могу да елиминишу стискање утицај процес крте фрактура, да побољша анти-замор деформација пуца способност. Два кабла је понекад контрадикторни, како се подударају је врло тешка тема.У Кини вилицу црусхер величина спецификације се разликују, нахрани величину, оштрина (различитих облика), истискивање тањир на зуб, утицај сила се разликује. Великим и средњим вилицу црусхер дробљење притисак, поред с обзиром на анти-истискивање материјала и анти-клизна резање, али такође да размотримо утицај силом утицај и савијање стрес. Због огромне вилице црусхер зуб тањир је обично користе ЗГМн13Цр2 изменио високо мангана челика. За вилицу тањир материјал треба бити изабрани високе тврдоце материјала да одолим екструдирање, микро-длето неуспех, и такође имају довољно чврстину да се одупру утицају цхиппинг умор отказивања. Истовремено из структуре таблица вилицу да побољша материјал и вилицу тањир да смањи рођака који клизи, који не само да бисте побољшали продуктивност, него и за побољшање живота материјал је такође корисно за мале вилице у Кини Црусхер зове вилица производње материјала је углавном високо мангана челика, врло мало фабрике које производе ниско-легура ливени вилицу вуци. Лоw -легура ливени због ниског чврстину, употреба склона фрактура. Употреба високо-манган челика, мале вилице, употреба виљушка због утицаја је премали, феномен ПолицyАгент није очигледно, његова одлична хабање отпорност не излази, вилица тањир сервис зивот је веома кратак, обично 200-400 х, годишња потрошња великог броја челика високог мангана. Стога, пронаци нове материјале који ће побољшати њихов живот услуга, смањи материјал потрошња је био посебно забринут због.
Улога млина рударима је да буде брушење материјала и градинг из пијеска брзо у спремник млин за Министарство је љупљину са поклопац, у заједничкој за транспорт, вентилатор линијаш и налога рукав и друге компоненте. Спремник лопту млин буре део састоји се из ваљка тело, тањир прирубница, тањир поставу, ексер и параван шахту. Буре је главни део млин, заварене су челични тањир. Како би се олакшала замена спремник лопту млин линијаш и потврду да је ситуација унутар цилиндра, буре је остало са два симетрична конфигурација у шахту, шахту заптивен поклопац, поклопац среди са вијци на цилиндар. Оба краја омоту цилиндар заварени са избоцине, ПРИРУБНИЦЕ уста и крај корице стрме, Постављање ПИН кодом, и онда отперјала равномерно. Облагање са завртњима заједно у цилиндру, да би се спречило пулпа хабање цилиндар љуска, облагање тањир тетура у цилиндар распоред. Спремник лопту млин линијаш и цилиндар за писање између топло-отпорне алкали-отпорне гуме лист, бафер лопту на утицај цилиндар и одбор за поставу и зиду да бисте улогу уско. Да би се спречило феедова материјал са собом у кресању Ј ' рупу напољу, под орах "и" заптиваи "и" Заптивна прстен. Спремник млин линијаш поред штити главни млин не носе, већ и да се побољша улога медија. Спремник лопту млин за Министарство.
Унутрашње површине омоту крају Премазан је вентилатор у облику мангана челичних линијаш пладњу, и на одређене дозволе јаз између линијаш таблице од спремник лопту млин ти средио лака монтажа и демонтажа линијаш тањир је поправио директно на омоту крају јебањем. Празан налог је оптоцена је унутрашња површина с мачем спирала (такође има један унутрашњи рукав без мачем спиралу, углавном у зависности од дебљине празан налог), до средине спремник лопту млин је прекривена је линијаш, унутрашњи рукав штити удолину налога не носе спирални бладе с ротацијом цилиндар од материјала у цилиндар , да би се спречило унутрашњи рукав и релативне ротације цилиндра, са шрафовима поправити у празан налог о крају, рудар је поправио са шрафовима на крају унутрашњи рукав.