Категорија производа
Контактирајте нас
Дћућанг Схенгда машинерију Цо., Лтд
Врућа линија за сервис
+86-579-85861908

Новости

Дом > НовостиСадржај

Схенгда ливење роба рударства Веар Партс, Манган Цастинг Партс, Цхроме Цастинг Партс

Схенгда ливење Ливница специјализована за производњу високо квалитетних рударски потрошне делове за ваш дробилица вилице, Импацт црусхер, Цоне Црусхер и такође брушење, лопта млин машине или других чекића операција. Наши специјалитети су ОЕМ квалитет рударства потрошни делови, црусхер потрошни делови, лопта милл носе делове и брушење носе делови за сечива који су обуставља од стране произвођача.
Црусхер хабања делова цаст за СД ливење су водећи избор за дробилице користе за обраду кречњака, шљунак, угаљ, цигла, шкриљац и друге агрегата, и рециклираних материјала путу. На пример, наши Импацт Црусхер потрошни делови-блов шипке, распона-живот двоструко време од друге ливнице делова користећи наш нове технологије; Наш легуре Цоне Линер је радни век дужи од оригиналних Метсо црусхер делова. Црусхер плоче се баци од белог гвожђа и посебно развијеним легура.

С друге стране, рударство потрошни делови цаст за СД ливење може да одговарају различитим шупљине Цоне Црусхер, другачији дробилица облик вилице вилице и различите дробилице облик ротора утицаја, као и све што знамо, конусна дробилица имају много различитих шупљине: Стандард, Стандард средње, кратка глава , екстра фино, фино и други; вилица зуба и имају различите облике: Стандард, супер зуб, супер фини зуб и други. СД Здравко рударство потрошни делови могу да успех да поправи све различите услове, и уградити праве или закривљене чељусти, глатке или назубљеним чељусти, и заобљене или оштре зубе.

Поред дробилице носе делове, СД Здравко прибор остали делови манган ливење и хром ливење. као што кружном млину делова, млину делова, Цхеек плоче, тоггле плоче, багера, цаваторс и лопатама, моторних разреда, Рипперс, ровокопачи, скреперима и асфалтирање екуипмент.Ве испоручујемо највише потрошне делове квалитета за утоваривачи и трацк утоваривачи.

СД Кастинг за рударство потрошни делови

Сви успешни рударске носе делове на основу наше анализе крива хлађења на сваком топлоте за контролу избора материјала и сами квалитета потврду систем. Ми никада не обећавају цаст и продавати лошег квалитета рударске потрошне делове за било цустомер.Ве верују висок квалитет производа може да доведе више стабилне цлиентс.Ве инсистирати на квалитету задржи и снабдевање најбољу услугу после-продају свим купцима, без обзира на то где се налазите , без обзира да ли наручити велику количину или узорак ордер.ве наставе да унапређују наше техничке и наћи више хабање материјала да помогне нашим рударство потрошни делови се дуже и дуже радни век у било којим условима.

Ако нису више доступни од произвођача твоје потребе рударске носе делови, контактирајте нас одмах, ми ћемо баци од цртежа и бројевима делова или хабајуће делове које испуњавају своје спецификације за извођење, век трајања и цост.СД ливење имали сарадњу са многим познатим црусхер компанија, која је обухватила Метсо Минералс, Сандвик група, Вир Гроуп, виртген групе и више. Дакле, ако ваши дробилице су произведени од стране тих компанија, само је потребно послати број дела наших васем захтеву замене делова да проверите. Број дела можете наћи у раду приручницима. Ако не, молимо вас да нам пошаљете цртеже или узорака производа, успут, испоручујемо и врата до врата сервис за мерење. СД ливење је ваш најбољи извор за рударство хабања делова и компоненти које су од пресудног значаја за агрегата за обраду, шумарства, грађевинарства и депоније операција.


Иначе